Наступні "щасливчики": Росіяни потрапили під нові санкції США

У новий список санкцій увійшли шість російських оборонних структур, а також троє приватних осіб, 27 компаній і організацій.

Санкцій проти РФ забагато не буває. Ілюстрація: соцмережі.

США ввели нові санкції проти шести російських оборонних структур та військових, яких викрили в порушенні закону про нерозповсюдження зброї масового ураження. Відповідне оголошення з'явилося в Федеральному реєстрі Сполучених Штатів, передають Патріоти України із посиланням на "Голос Америки".

У новий список санкцій увійшли шість російських оборонних структур, а також троє приватних осіб, 27 компаній і організацій з ряду країн, включаючи Сирію, Іран, Північну Корею, Китай і Єгипет.

Зокрема, до списку санкцій потрапили такі російські компанії: 183-ї Гвардійський зенітний полк, "Конструкторське бюро приладобудування" в Тулі, Навчальний центр військ ППО в Гатчині, 18-й Центральний науково-дослідний інститут Міноборони Росії в Курську і Науково-виробничий концерн "БАРЛ". Крім того, новим рядком у списку зазначено і Головне управління Генштабу ЗС РФ (колишнє ГРУ).

Зазначимо, що раніше США оголосили про введення нових санкцій відносно російської держкомпанії "Рособоронекспорт", яке також регулярно порушує режим нерозповсюдження зброї масового ураження.

Тігіпко став власником вагонобудівного заводу в Австрії

четвер, 25 квітень 2024, 21:15

Кіпрська компанія TAS Overseas Investments Limited Сергія Тігіпка стала мажоритарним власником австрійського вагонобудівного заводу TransAnt GmbH. Про це свідчить виписка з офіційного торговельного реєстру Австрії, повідомляють Патріоти України з посил...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...