Неминуче: Гройсман розповів, що буде з цінами на газ в Україні

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман назвав неминучою зміну ціни на газ для населення. Про це він сказав в ефірі одного з телеканалів, повідомляють Патріоти України.

"Моя задача при неминучості зміни ціни - опрацювати всі механізми додаткового соціального захисту", - сказав прем'єр-міністр. При цьому глава уряду ще раз нагадав, що підвищення ціни на газ є однією з вимог Міжнародного валютного фонду для виділення Україні чергового траншу, який допоможе стабілізувати стан економіки.

Також він вказав на те, що дискусія з приводу підвищення ціни на газ для населення ведеться вже близько року, і у вересні він планує її завершити. "Моя стратегія полягає в тому, що за 10 років Україна повинна отримати мінімальний вплив боргів на ВВП і на життя кожного українця. Ось у чому дискусія. І тому ми її ведемо близько року. Думаю, що ми її фіналізуємо вже у вересні", - заявив Гройсман.

В Україні хочуть запровадити нове маркування товарів у магазинах та в рекламі: Що зміниться

субота, 20 квітень 2024, 12:29

В Україні запропонували маркувати продукцію брендів, які досі не вийшли з російського ринку. У разі, якщо до законодавства внесуть відповідні зміни, маркування таких товарів стане обов'язковим не лише на прилавках магазинів, а й у рекламі, передають П...

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...