Невеликі втрати: Стало відомо, коли Україна позбавиться від "дочок" російських банків

Всього в Україні зараз діє п'ять банків з російським капіталом.

Ілюстрація:newsradio.com.ua

Українські "дочки" російських банків підуть з ринку протягом 15 місяців. Про це заявив керуючий партнер FinPoint Investment Advisors Сергій Будкін, передають Патріоти України з посиланням на delo.ua.

"У них немає стратегії роботи в Україні. І для ринку це буде незначна втрата", - переконаний експерт.

Будкін вважає, що до 2017 року два з трьох найбільших російських банків ( "Промінвестбанк", "ВТБ Банк", "Сбербанк") покинуть ринок. Однак представник "Сбербанку" ставить під сумнів даний прогноз.

Всього в Україні зараз діє п'ять банків з російським капіталом: "БМ Банк", "Банк" Форвард", "Сбербан ", "ВТБ Банк" і "Промінвестбанк".

Фінансування пенсій в Україні опинилося під загрозою? Що кажуть у Кабміні

вівторок, 30 квітень 2024, 16:43

Низка подій в останні місяці привела до того, що під загрозою опинилися не тільки виплати другої пенсії українцям, але й фінансування пенсій та соціальних виплат в Україні в цілому, передають Патріоти України. І головна причина виникнення такої ситуаці...

Українці переходять на безготівкові операції на рівні з Західною Європою: Що це означає

вівторок, 30 квітень 2024, 15:54

Українці активно користуються безготівковими операціями, виконуючи в середньому 90 транзакцій з платіжними картками та 41 кредитний переказ протягом півроку. Ця тенденція виходить за рамки країн Європи, переважаючи такі країни, як Франція та Німеччина....