ЗМІ повідомили про відхід з українського ринку великої російської мережі магазинів одягу

У той же час підтвердження цієї інформації в самій компанії отримати не вдалося – запит до головного офісу компанії “Модний континент”, яка розвиває мережі магазинів Incity і Deseo, залишився без відповіді.

Фото:rau.ua

За повідомленнями ЗМІ, великий російський fashion-рітейлер InСity йде з українського ринку. Про це пише Delo, передають Патріоти України.

Інформацію про планове закриття українських магазинів InCity підтвердив цілий ряд джерел на ринку – брокери по торговій нерухомості, представники кількох торгових центрів, а також топ-менеджер великого рітейлера одягу.

У той же час підтвердження цієї інформації в самій компанії отримати не вдалося – запит до головного офісу компанії “Модний континент”, що розвиває мережі магазинів Incity і Deseo, залишився без відповіді.

Видання зазначає, що цього року магазини InСity припинили роботу в ТРЦ “Караван”, торгових центрах Arricano, одеських City Center, “Рів’єра” та інших торгових об’єктах.

Останні кілька років “Модний континент” переживає не найкращі часи. У 2014 році рітейлер вперше з 2008-го отримав чистий збиток – в 1,1 млрд рублів. Виторг компанії за той період знизився на 1,5%, до 10 млрд рублів.

Після цього компанія перестала розкривати фінансові показники. За даними газети Коммерсант, в 2015-му виторг компанії знизився ще на чверть – до 7,6 млрд рублів. Причиною експерти називали падіння продажів через зростання цін при зниженні купівельної спроможності і закриття великої кількості магазинів.

В Україні одночасно високий рівень безробіття та дефіцит працівників: Гетманцев оцінив вплив мобілізації на ринок праці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:30

Мобілізація є одним із факторів, що призводить до дефіциту кадрів на українському ринку праці, що посилюється високим рівнем безробіття в країні. Проте цю проблему можна вирішити - зокрема, шляхом впровадження заходів з поліпшення системи бронювання та...

Закрутять гайки: США можуть оштрафувати Росію за відмову від долара, під прицілом й інші країни. - Bloomberg

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:39

У разі обрання президентом США наприкінці 2024 року Дональд Трамп може запровадити штрафні санкції для країн, які відмовляються від долара. Зокрема для Росії. Можливі дії передбачають, зокрема, експортний контроль та збори за маніпулювання валютою. Про...