Не бачити українцям "Жигулів", як своїх вух: "АвтоВАЗ" припинив постачання авто в Україну

А санкції діють! Ну хто купуватиме "Ладу" за ціною "Шкоди"?

Тольятинським дівчатам залишилося дивитися КремльТБ. Фото: nnm.me.

"АвтоВАЗ" на невизначений час припинив експорт своїх автомобілів в Україну. Нових поставок не було з минулої осені. Про це виданню CarDiagram повідомили відразу кілька джерел вітчизняного авторинку, передають Патріоти України.

Офіційні дилери підтверджують, що давно не отримували нових машин.

Першим з продажів пропав автомобіль Lada Granta - одне з найдешевших авто на українському ринку. З листопада 2016 року поставки українським салонам "Лади» не відновилися. Джерела видання стверджують, що "АвтоВАЗ" не визначився, чи буде він продавати автомобілі в Україні.

Вся справа в ціні автомобілів. Через зміни в українському законодавстві, тепер російські авто обкладаються суттєвим митом. Через нововведення авто російського виробника досягають вартості європейських авто.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Удари по російських НПЗ мали ефект: Росстат зафіксував обвал виробництва бензину

четвер, 28 березень 2024, 10:30

Після серії ударів по російських нафтопереробних заводах, що паралізували роботу великих підприємств "Роснефти" і "Лукойлу", випуск автомобільного бензину в країні впав на 7,4%. Про це повідомляє The Moscow Times, передають Патріоти України. Згідно з д...