Ні квартири, ні машини - бідний інвалід: Кернес оприлюднив декларацію про доходи за 2015 рік

Згідно з декларацією, у мера Харкова немає ні землі, ні авто, ні навіть мопеда. Також у Кернеса немає ні квартири, ні будинку.

Геннадій Кернес. Фото: ЖЖМер Харкова Геннадій Кернес задекларував свої доходи за 2015 рік, які склали 15,27 млн грн. Декларація розміщена на сайті Харківської міськради, повідомляють Патріоти України.

З усієї суми заробітна плата Кернеса склала всього 60 211 грн. 11 млн грн становлять дивіденди і відсотки, майже 3 млн Кернес отримав від продажу майна, більше 1 млн - від відчуження цінних паперів.

Згідно з декларацією, у мера Харкова немає ні землі, ні авто, ні навіть мопеда. Також у Кернеса немає ні квартири, ні будинку. Однак вказані 7 квадратних метрів земельної ділянки в Харкові.

Крім цього, Кернес не вказав в декларації ні свою дружину Оксану Гайсинської, ні дітей. Відповідно в декларації немає відомостей про їх доходи.

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

Готують варіанти: Cтало відомо, що Міненерго та НКРЕКП готують підвищення тарифу на електроенергію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:30

Незважаючи на численні заяви про відсутність у Кабміну планів підвищувати ціну на електроенергію, Міністерство енергетики спільно з Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, планують підвищити та...