Німці трошки "згвалтували" Газпром: Незламний Міллер прогнувся

Німецька компанія зазначає, що до досягнутої домовленості ризик впливу нафтової прив'язки на ціни для RWE знятий на найближчі роки.

Олексію Міллеру довелося капітулювати. Фото: ТСН.

Німецька RWE добилася перегляду формули ціни на газ в контракті з російським "Газпромом". Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на українські ЗМІ.

Зокрема, RWE назвала угоду вигідною для обох сторін. Німецька компанія зазначає, що до досягнутої домовленості ризик впливу нафтової прив'язки на ціни для RWE знятий на найближчі роки. При цьому угода надасть незначний вплив на фінансові результати RWE.

Нагадаємо, RWE AG, другою за величиною енергетичний концерн Німеччини почав переговорний процес з російським "Газпромом" щодо перегляду умов поставок газу в другій половині 2015 року. Перед цим останній раз RWE і "Газпром" досягли угоди про перегляд умов контракту на поставку російського газу в лютому 2014 року.

Виплати біженцям: Ось яку грошову допомогу отримують українці у Німеччині та Польщі

четвер, 2 травень 2024, 6:59

Німеччина та Польща - дві країни, які прийняли найбільше українських біженців. Сукупно там перебувають понад половина всіх людей з тимчасовим захистом у ЄС."РБК-Україна" розповідає, які виплати та програми допомоги для втікачів від війни діють в Польщі...

В Україні ціни на популярний фрукт б'ють минулорічні рекорди: Що відбувається

четвер, 2 травень 2024, 6:48

Вартість бананів в Україні стрімко зросла. Закупівельна ціна перевищила торішній рекорд, сягнувши 49,8 грн за кілограм. У супермаркетах банани коштують уже близько 70 грн за кіло, передають Патріоти України. Причиною зростання є кліматичні зміни, які з...