Німці в захваті від українських літаків: Бундесвер став "антоновозалежним"

ДП "Антонов" із 2016 року бере участь у програмі НАТО SALIS, надаючи послуги вантажних перевезень країнам – членам Північноатлантичного альянсу.

Угода міноборони Німеччини з "Антоновим" може бути розрахована до 2021 року. Фото: соцмережі.

У 2018 року міністерство оборони Німеччини планує укласти 18 великих оборонних контрактів, серед яких угода з українським держпідприємством "Антонов". Про це повідомляє видання Handelsblatt, передають Патріоти України.

Контракт із ДП "Антонов" щодо залучення транспортних літаків може бути продовжено на 2019–2021 роки. Так Бундесвер сподівається зменшити залежність від ненадійних літаків Airbus A400M, зазначає Handelsblatt. Також німецьке міністерство планує придбати ізраїльські безпілотники HeronTP, сім рятувальних вертольотів і шість транспортних літаків типу C-130J Hercules.

До списку запланованих контрактів також входять угода про модернізацію бойових машин піхоти Puma, контракт на обслуговування вертольотів NH90, радарні технології для винищувачів Eurofighter, системи зв'язку для фрегатів, реактивні артилерійські установки тощо.

За даними видання, на усунення браку військової техніки міністерство оборони планує витратити приблизно €25 млрд. ДП "Антонов" із 2016 року бере участь у програмі НАТО SALIS, надаючи послуги вантажних перевезень країнам – членам Північноатлантичного альянсу.

Дуров заявив, що Telegram заблокує деякі канали виключно для користувачів з України

середа, 24 квітень 2024, 23:02

Telegram отримав від Apple повідомлення з вимогою заблокувати певні канали для користувачів з України. Команда месенджера погодилася їх виконати, передають Патріоти України. Засновник Telegram Павло Дуров нагадав, що пропонував обмежити російські та ук...

Хотів зняти 250 євро, але щось пішло не так: Український держбанк знімає з клієнтів плату за подвійну конвертацію при знятті готівки

середа, 24 квітень 2024, 21:52

Державний Sense bank став об'єктом критики через неправомірну конвертацію коштів при знятті готівки за кордоном через банкомат. Банк пояснив процес проведення операцій в іншій валюті та запропонував клієнтові розглянути можливість користування валютним...