Новий сервіс від "Укрзалізниці": У потягах пасажирам запропонують повноцінне харчування (фото, відео)

Компанія планує запустити послугу вже з 18 червня. Однак спробувати меню від "Укрзалізниці" поки зможуть лише пасажири деяких поїздів, які курсують в нічний час.

Продуктовий набір від "Укрзалізниці". Фото:Радіо СвободаДержавна акціонерна компанія "Укрзалізниця" почне годувати пасажирів деяких поїздів. На вибір буде запропоновано відразу кілька різноманітних меню. Про це під час прес-конференції розповів виконуючий обов'язки глави компанії Євген Кравцов, повідомляють Патріоти України.

Компанія планує запустити послугу повноцінного харчування пасажирів вже з 18 червня. Однак спробувати меню від "Укрзалізниці" поки зможуть лише пасажири деяких поїздів, які курсують в нічний час.

"На окремих маршрутах під час подорожі пасажирам буде доступний повноцінний сніданок і гарячий обід, включаючи перші та другі страви", - сказав Кравцов.

На вибір пасажирів буде запропоновано кілька меню, в які увійдуть каша або бульйон, сендвіч, чай з обліпихи і круасан. Вартість набору - 95 гривень. Пасажири зможуть оплатити їжу як готівкою, так і банківською картою.

Продуктові набори будуть продавати в поїздах №81 Київ - Ужгород, №104 Київ - Маріуполь, №7 Київ - Івано-Франківськ, №749 Київ - Івано-Франківськ.

Вартість їжі, окрім ланчбоксів, буде наступною: йогурт(27 грн.), сирники( 59 грн.), каша (29 грн.), сендвічі (по 42 грн), кус-кус( 38грн.), паста Болоньєзе (68грн.), картопляне пюре з куркою (72 грн) , чізкейк (37 грн.) і брауні (37 грн.), а також бульйон(38 грн.) і грибний суп(38 грн.).

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...

Удар від Ердогана: Торгівля між Туреччиною та Росією застрягла на мертвій точці

четвер, 28 березень 2024, 15:42

Турецькі банки продовжують відхиляти платежі з Росії, через що експортери не можуть отримати оплати за вже експортовані Росії товари. І проблема уже сягає «мертвої точки і загрозливих масштабів». Про це пише турецька газета Dünya, передають Патріоти Ук...