Одеський НПЗ суд повернув у власність держави, - Луценко

Генпрокурор також висловив надію на швидке і прозоре проведення аукціону з повторної приватизації.

Одеський НПЗ. Ілюстрація:BBC.com

Суворовський районний суд Одеси передав ПАТ "Одеський нафтопереробний завод" у власність держави. Про це повідомив генеральний прокурор України Юрій Луценко на своїй сторінці в Facebook, інформують Патріоти України.

"В рамках укладення угоди зі слідством районний суд Одеси виніс вирок про спецконфіскацію цілісного майнового комплексу Одеського НПЗ як знаряддя злочину злочинної організації Курченка.

Завод перейшов у власність держави в особі Кабінету Міністрів. Сподіваюся на швидкий і прозорий аукціон з приватизації. Дякую команді прокурора Одеської області Жученка та суддям Суворівського райсуду", - повідомив генпрокурор.

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...

Удар від Ердогана: Торгівля між Туреччиною та Росією застрягла на мертвій точці

четвер, 28 березень 2024, 15:42

Турецькі банки продовжують відхиляти платежі з Росії, через що експортери не можуть отримати оплати за вже експортовані Росії товари. І проблема уже сягає «мертвої точки і загрозливих масштабів». Про це пише турецька газета Dünya, передають Патріоти Ук...