Оце так "реформа"! Кабмін визначив поріг рентабельності туалетів

Рівень рентабельності громадських туалетів не повинен перевищувати 12% повної планової собівартості послуг з користування ними.

Ілюстрація: cityforpeople.livejournal.com

Рівень рентабельності громадських туалетів не повинен перевищувати 12% повної планової собівартості послуг з користування ними. Як повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости, про це йдеться в постанові Кабінету Міністрів №107 від 24 лютого 2016 року.

Згідно з документом, тариф за користування громадськими туалетами (Т) визначається за формулою Т = (ППС + ППГ + НС / Ог) х ПДВ, де ППС - повна планована собівартість послуг з користування громадськими туалетами, ППГ - річна планована прибуток, НС - податки і збори, які не включаються до планованої виробничої собівартості, Ог - річний обсяг надання послуг з користування громадськими туалетами, ПДВ - податок на додану вартість.

Річний обсяг надання послуг з користування громадськими туалетами (Ог) визначається за формулою Ог = МПС х К х Д х Ч, де МПС - максимальна пропускна здатність одного приладу громадської вбиральні, рівна 27 відвідувачів на годину (одним приладом вважається один унітаз або два пісуари) , К - кількість приладів в громадської вбиральні, Д - кількість днів функціонування громадського туалету, Ч - кількість годин функціонування громадського туалету.

Дефолт України можливий? Гетманцев розповів про найімовірніший сценарій, до якого вже готуються

вівторок, 7 травень 2024, 11:22

Власники євробондів України хочуть, аби Україна поновила обслуговування відповідних зобов’язань із наступного року (мова про суму до 0,5 млрд.дол. процентних платежів щорічно), передають Патріоти України. На фоні цього деякі ЗМІ почали ширити інформаці...

Новий поворот: Сили НАТО вигнали танкери Путіна зі стоянки у Середземному морі

вівторок, 7 травень 2024, 10:48

Танкери, які транспортують російську нафту, залишили Лаконську затоку - ключову стоянку в Середземному морі, де сировина перевалювалася з судна на судно для подальшого транспортування до Азії. Про це пише Bloomberg, передають Патріоти України. Так, з п...