Після прем'єрного відкриття Керченського мосту Аксьонов оголосив про нові проблеми

На дорозі від Кримського мосту в Керчі до Сімферополя збираються організувати ручне регулювання руху транспорту.

Керченський міст. Фото: vedomosti.ru

Глава окупаційної "влади" анексованого Криму Сергій "Гоблін" Аксьонов розповів, що на дорогах після відкриття Кримського мосту є проблеми з регулюванням руху, повідомляють Патріоти України з посиланням на РІА "Новости".

Вони спостерігаються біля Феодосії, де відпочиваючі переходять трасу у напрямку моря, і на ще кількох ділянках. За словами Аксьонова, на дорозі від Кримського мосту в Керчі до Сімферополя збираються організувати ручне регулювання руху транспорту.

"Як тільки сформується затор - буде режим ручного регулювання. ГИБДД і місцева "влада" організовує постійне чергування, будуть регулювальників ставити", - зазначив він. При цьому Аксьонов похвалився, що відкритий окупантами Кримський міст став пам'яткою туристів.

"Туристи, які в'їжджають до Криму, можуть Кримський міст подивитися, сьогодні - він як туристичний об'єкт. Багато хто їздить просто подивитися, мені стільки знайомих телефонували, просто обскакали, туди-сюди проїхали, щоб просто подивитися і доторкнутися до чогось хорошого", - радіє він.

Нагадаємо, що 15 травня росіяни відкрили Керченський міст. У відповідь Україна подала позов до Міжнародного арбітражного суду з приводу будівництва. Також з'явився прогноз щодо наслідків запуску Кримського мосту, який може задушити Азовське море, адже дуже скоро саме через нього течія в протоці послабиться, а згодом буде завдано дуже серйозної шкоди економіці України.

Опублікував: Інна Мартинчук

В Україні одночасно високий рівень безробіття та дефіцит працівників: Гетманцев оцінив вплив мобілізації на ринок праці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:30

Мобілізація є одним із факторів, що призводить до дефіциту кадрів на українському ринку праці, що посилюється високим рівнем безробіття в країні. Проте цю проблему можна вирішити - зокрема, шляхом впровадження заходів з поліпшення системи бронювання та...

Закрутять гайки: США можуть оштрафувати Росію за відмову від долара, під прицілом й інші країни. - Bloomberg

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:39

У разі обрання президентом США наприкінці 2024 року Дональд Трамп може запровадити штрафні санкції для країн, які відмовляються від долара. Зокрема для Росії. Можливі дії передбачають, зокрема, експортний контроль та збори за маніпулювання валютою. Про...