"Північний потік-2" - це частково військовий проект Кремля, що є для України великим ризиком" - Коболєв (відео)

За словами глави "Нафтогазу", мета Путіна - це прибрати транспортування російського газу через територію України, щоб відкрити дорогу до повноцінної військової агресії.

За допомогою "Північного потоку 2" Росія намагається відкрити дорогу до повноцінної військової агресії проти України. Про це заявив голова НАК "Нафтогаз України" Андрій Коболєв в ефірі 5 каналу, передають Патріоти України.

"Дійсно, цей газопровід є великим ризиком. Його будівництво кардинально підірве економіку всієї країни. Ми вважаємо, що його будівництво є частково військовим проектом, бо мета Путіна - це прибрати транспортування російського газу через територію України, щоб відкрити дорогу до повноцінної військової агресії", - зазначив Коболєв.

Він також назвав єдиний спосіб, який може перешкодити Росії здійснити свою мрію.

"Єдиним кроком, важким і дуже ефективним, який може зробити Україна для зупинки цього проекту, є залучення іноземного партнера в управління українською ГТС. Український закон дозволяє це робити. Український закон ставить специфічні вимоги до цього партнера", - підкреслив глава "Нафтогазу".

В Україні змінять правила торгівлі алкоголем, цигарками та пальним: Чого чекати

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:50

В Україні запровадять нові правила виробництва та обігу підакцизної продукції. Йдеться про алкоголь, тютюнову продукцію та пальне. Норми ліцензування торгівлі та виробництва таких товарів буде прописано в абсолютно новій редакції старого закону, який д...

Пенсійний фонд радить деяким українцям відмовитись від пенсії: У чому причина і чи це може бути вигідним

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:30

Людям, які досягли 60 років, вигідно продовжувати працювати й вийти на пенсію пізніше. У такому разі можна отримувати більші виплати. Про це нагадують у Пенсійному фонді України, передають Патріоти України. У відомстві наголошують, що право на призначе...