"Північний потік-2" загрожує Україні і Європі, США проти цього проекту", - Марі Йованович

Концентрація усіх закупівель в одній країні, незалежно від того, Росія це або будь-яка інша держава, робить покупця уразливим.

Проект газопроводу "Північний потік-2" несе загрозу Україні і Європі. Про це заявила посол США в Україні Марі Йованович, інформують Патріоти України із посиланням на "День".

"Що стосується "Північного потоку-2", то США категорично виступають проти цього проекту. Впродовж багатьох років ми заявляли, що "Північний потік-2" не відповідає інтересам Європи і України", - сказала вона.

За її словами, концентрація усіх закупівель в одній країні, незалежно від того, Росія це або будь-яка інша держава, робить покупця уразливим. "Ми віримо у важливість будівництва декількох трубопроводів з різних джерел, щоб країни мали різноманітність у виборі енергії", - додала дипломат.

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...