Поки Омелян "лає", Балчун працює: "Укрзалізниця" закінчить рік з чистим прибутком вперше за останні роки

За підсумками року планується прибуток на рівні 300 мільйонів гривень, наголосив голова "Укрзалізниці".

Ілюстрація:Радіо Свобода

ПАТ "Укрзалізниця" планує завершити 2016 рік з чистим прибутком в 300 млн грн. Про це в Facebook написав керуючий компанії Войцех Балчун, інформують Патріоти України.

"Думаю, за підсумками 2016 року все-таки вийдемо в "плюс" в рамках 300 мільйонів гривень. Змінили фінплан на цей рік, збільшили кількість ремонтів, почали будувати нові вагони, оновлюємо рухомий склад, вдосконалюємо закупівлі і, як уже сказано, плануємо прибуток за підсумками року - 300 мільйонів", - повідомив Балчун.

Слід зауважити, раніше Балчун прогнозував, що 2016 р "Укрзалізниця" закінчить зі збитками на рівні 4,13 млрд грн. Попередній, 2015 рік, компанія закінчила зі збитком понад 16,7 млрд грн - в основному через стрибки валютного курсу.

Як повідомлялося раніше, міністр інфраструктури Володимир Омелян, відповідаючи на питання про те, як міністерство оцінює роботу керівництва "Укрзалізниці", заявив, що керівникові акціонерної компанії "Укрзалізниця" Войцеху Балчуну необхідно прискорити проведення реформ у компанії і зосередитися на роботі, а не на піарі.

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...

Удар від Ердогана: Торгівля між Туреччиною та Росією застрягла на мертвій точці

четвер, 28 березень 2024, 15:42

Турецькі банки продовжують відхиляти платежі з Росії, через що експортери не можуть отримати оплати за вже експортовані Росії товари. І проблема уже сягає «мертвої точки і загрозливих масштабів». Про це пише турецька газета Dünya, передають Патріоти Ук...