Порція каменів з неба: Окупанти у Криму переглянуть права власності жителів півострова

У 2014 році при захопленні півострова РФ гарантувала власникам і користувачам об'єктів нерухомості в Криму, що видані їм до анексії документи на це майно будуть визнаватися країною-окупантом без "будь-якого підтвердження" з боку держорганів.

Ілюстрація:Детектор медіаМіністерство економічного розвитку Росії запропонувало скасувати гарантії недоторканності права власності на нерухомість в анексованому Криму в 2014 році. Про це пише DonPress, передають Патріоти України.

Відповідні поправки до чинного російського закону № 6-ФКЗ "Про прийняття в РФ Республіки Крим та утворенні в складі РФ нових суб'єктів ..." (Закон про анексію Криму) російське міністерство оприлюднило на своєму сайті.

Так, в 2014 році при захопленні півострова Росія гарантувала власникам і користувачам об'єктів нерухомості в Криму, що видані їм до анексії документи на це майно будуть визнаватися країною-окупантом без "будь-якого підтвердження" з боку держорганів. Тепер в Росії вирішили відмовитися від такого підходу.

Дані поправки передбачають, що законність права власності на нерухомість, яке виникло у її власників до 1 січня 2008 року, будуть в кожному конкретному випадку визначати суди.

Чим обумовлені зазначені в законопроекті дати, в тексті документа і супровідних матеріалах до нього не повідомляється.

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...