Проїзд у київських приватних маршрутках подорожчає

Це пов'язано з підвищенням заробітної плати водіям.

Маршрутки. Фото: "Мій Київ"

Вартість проїзду у приватних маршрутках столиці коштуватиме на гривню більше. Водночас, тарифи на проїзд у комунальних тролейбусах, трамваях та автобусах залишається незмінною. Про це повідомили в КМДА, передають Патріоти України.

“Приватні перевізники Києва ініціюють збільшення вартості своїх послуг на одну гривню через підвищення заробітної плати водіям та іншим робітникам транспортних підприємств, що має відбутися у результаті зростання мінімальної зарплати в Україні”, – йдеться у повідомленні.

Як зауважив керівник Департаменту транспортної інфраструктури Сергій Майзель, наразі міська влада спільно зі Світовим банком і ЄБРР завершує розробку нової транспортної схеми столиці, що дозволить зробити маршрути громадського транспорту більш оптимальними і зручними для мешканців. Окрім того, оновлюється парк автобусів, тролейбусів і трамваїв – у 2016 році було придбано більше сотні нових одиниць рухомого складу комунального громадського транспорту.

Все за планом? Голова фінансового комітету Ради пояснив здешевлення гривні

четвер, 9 травень 2024, 16:47

З початку року курс гривні до долара впав на 5,8%, що відповідає плановим показникам, закладеним до державного бюджету України. Про це заявив голова комітету Данило Гетманцев. "Маємо помірні темпи девальвації гривні за перші 4 місяці на 5,8%. Це відпов...

Проблеми накривають: Російський "Газпром" почав розпродавати майно після рекордного в історії збитку

четвер, 9 травень 2024, 15:30

Отримавши перший за 25 років і рекордний за всю історію збиток, російський гігант "Газпром" розпочинає розпродаж майна. У середу компанія оголосила про пошук покупців на великі об'єкти нерухомості в Москві та Підмосков'ї. Серед них - офісні будівлі на ...