ProZorro допомогло: Українське містечко продало свого Леніна за рекордну суму

Якщо б реалізовували по-старому, "свої люди", звісно, забрали б за копійки.

На Леніні можна непогано заробити. Фото: соцмережі.

На аукціоні продали радянський пам'ятник Леніну через систему ProZorro за 220 тисяч гривень, передають Патріоти України.

"Мала приватизація триває, і на наших аукціонах продаються різні об'єкти. Ну ось тільки що відбувся успішний аукціон, на якому Семенівська міська рада продала цікавий металобрухт - демонтований пам'ятник Леніну з бронзи (2,5 тонни)", - заявили в прес-службі системи електронних закупівель ProZorro в Facebook.
Нагадаємо, останній пам'ятник Леніну в Запорізькій області було демонтовано. Пам'ятник був встановлений на березі Азовського моря, і Служба безпеки все-таки змогла домогтися його знесення.

Чи буде долар по 50 грн: У Мінекономіки розповіли, чого очікувати від курсу в Україні

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:30

У Міністерстві економіки очікують, що у 2027 році обмінний курс долара в Україні може сягнути 49,6 грн. Таким чином, у міністерстві прогнозують значну девальвацію гривні протягом найближчих років - наприклад, прогнозний курс, "записаний" урядом у бюдже...

Тігіпко став власником вагонобудівного заводу в Австрії

четвер, 25 квітень 2024, 21:15

Кіпрська компанія TAS Overseas Investments Limited Сергія Тігіпка стала мажоритарним власником австрійського вагонобудівного заводу TransAnt GmbH. Про це свідчить виписка з офіційного торговельного реєстру Австрії, повідомляють Патріоти України з посил...