Приємна новина: У Ryanair розповіли, коли українці зможуть літати зі Львова та Києва у Лондон

Rерівник прес-служби авіакомпанії підкреслив, що до 17 квітня квитки будуть продаватися за акційною ціною 24,99 євро за переліт у вересні і жовтні.

Найбільший європейський лоукостер Ryanair почне польоти зі Львова та Києва в Лондон вже у вересні, а не з кінця жовтня, як планувалося раніше. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на УНІАН.

"Ryanair буде здійснювати польоти з аеропортів Києва та Львова в аеропорт Лондона (Станстед) (5 і 2 рейси на тиждень відповідно) в рамках розширеного розкладу рейсів з України на період зимового сезону 2017", - відзначили представили Ryanair.

Відповідне рішення було прийнято через високий попит з боку українців. При цьому керівник прес-служби авіакомпанії Робін Кейлі підкреслив, що до 17 квітня квитки будуть продаватися за акційною ціною.

"З нагоди свята запускаємо продаж квитків на київському та львівському напрямках за ціною всього від 24,99 євро за переліт у вересні і жовтні, які доступні для бронювання до опівночі понеділка (17 квітня)", - резюмував він.

Подалі від блекаутів: В Україні фіксується рекордне виробництво електроенергії ГЕС

вівторок, 19 березень 2024, 5:58

Унаслідок раннього водопілля українські гідроелектростанції виробляють близько 65 млн кВт-год. електроенергії щодня, що є рекордним показником. Про це в ефірі єдиного телемарафону повідомив генеральний директор ПрАТ "Укргідроенерго" Ігор Сирота. За йог...

Потужний удар по експорту: Росія втратила близько 600 тисяч барелів через удари України по НПЗ - бізнесмен

понеділок, 18 березень 2024, 21:30

Близько 600 000 барелів щоденних нафтопереробних потужностей Росія втратила внаслідок ударів українських безпілотників, розповів генеральний директор Gunvor Group Ltd. Торбйорн Торнквіст. Про це повідомляє Bloomberg, передають Патріоти України. Він заз...