Приватизація: Великий український банк переходить до китайського інвестора

Всі необхідні для участі в приватизації документи вже підготовлені обома сторонами.

Український банк реконструкції та розвитку. Фото: ukranews.comМова йде про Український банк реконструкції та розвитку, який Фонд державного майна України виставив на приватизацію. Вже з'явився інвестор, який зацікавлений в його придбанні. За наявною інформацією, отриманою з джерела в НБУ, це одна з потужних китайських компаній, повідомляють Патріоти України з посиланням на українські ЗМІ.

Як стверджує представник Національного банку України вже відбулася зустріч керівництва українського Нацбанку і представників інвестора. Сторонами підготовлені всі документи, які необхідно оформити для участі в приватизації. Інформацію про те, хто саме хоче придбати УБРР джерело не розголошує, але запевняє, що потенційний інвестор "дуже потужний гравець".

Це не перша спроба приватизувати банківська установа. Фонд держмайна збирався проводити аукціон з продажу банку в квітні нинішнього року. Стартова вартість пакета акцій УБРР оцінювалася в 118,9 млн грн. Однак у квітні аукціон не був проведений через відсутність потенційних покупців. 21 червня Фонд майна повторно розпочав процес підготовки УБРР до приватизації.

Курс валют: поняття та особливості його формування

субота, 27 квітень 2024, 15:04

Багато людей у різних країнах користуються актуальним курсом валют, якщо їм хочеться інвестувати чи відкласти гроші, поїхати за кордон чи провести оплату за щось. Курсом є вираження ціни однієї валюти за рахунок іншої валюти. Під час проведення міжнаро...

В Україні подовжили пільгову ціну на електроенергію для населення: Стало відомо, на який термін

субота, 27 квітень 2024, 11:56

Кабінет Міністрів України подовжив дію пільгової ціни на електроенергію для населення до 31 травня. Попередній термін закінчується 30 квітня. Про це заявив прем'єр-міністр Денис Шмигаль на засіданні Кабміну, передають Патріоти України. За словами Шмига...