Радісна звістка для запорожців: Daewoo Lanos визнан найпопулярнішим автомобілем молоді США

Одна з основних причин вибору саме цього автомобіля студентами США - невисока ціна.

Американські студенти обирають Daewoo Lanos. Фото: autoglass.co.uaАвтомобіль седан Daewoo Lanos, офіційні продажі якого на території США завершилися ще в 2002 році, користується найбільшим попитом у людей від 18 до 24 років, про що свідчать результати дослідження автомобільного порталу Edmunds, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Всього з початку 2016 року молоді жителі США зареєстрували 181 906 автомобілів, які раніше були в експлуатації. При цьому кількість покупок нових авто серед молоді набагато менша - всього 27 670 одиниць.

Дослідників дуже вразив той факт, що далеко не кожен студент може дозволити собі придбати транспортний засіб, і дуже часто вирішальним показником при виборі моделі є саме ціновий чинник.

В Україні військові зможуть самі розрахувати свої виплати: Міноборони запустило онлайн-калькулятор

субота, 4 травень 2024, 21:30

Міністерство оборони розробило онлайн-калькулятор, за допомогою якого військовослужбовці та їхні родичі зможуть розрахувати їхнє грошове забезпечення залежно від видів виплат. Про це повідомили в пресслужбі оборонного відомства, передають Патріоти Укр...

Частині українців стаж враховуватимуть по-новому: Які нюанси варто знати всім

субота, 4 травень 2024, 21:25

25 квітня у Верховній Раді ухвалили пенсійний законопроєкт № 9453, який містить як позитивні зміни, так і ті, що ускладнять життя багатьом і нинішнім, і майбутнім пенсіонерам. Про це говорить у новому відео на Youtube-каналі «На пенсії» експерт Сергій ...