Київська поліція розшукує свідків аварії на Дорогожичах, під час якої колесо вбило дівчину

Колесо автомобіля Daewoo Lanos вилетіло і потрапило дівчині в голову. Постраждала через два дні померла в реанімації.

Постраждала через два дні померла в реанімації. Фото: Facebook dtp.kiev.ua.

У Києві поліція розшукує свідків аварії, яка сталася 12 червня на Дорогожичах. Про це повідомляється на сторінці dtp.kiev.ua в соцмережі Facebook, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Пошук свідків смертельного ДТП вранці 12 червня. На Дорогожичах колесо Daewoo Lanos вилетіло дівчині в голову. Постраждала через два дні померла в реанімації", - наголошується в повідомленні.

Причина смерті потерпілої - важка черепно-мозкова травма. Як розповіли медики, 24-річна дівчина перебувала в стані коми.

Аварія сталася о 10 ранку 12 червня на вулиці Олени Теліги. Колесо, що відірвалося, вилетіло на зупинку громадського транспорту "Бабин Яр".

Шахраї використали соліста гурту ТІК Віктора Бронюка для того щоб ошукати українців

четвер, 2 травень 2024, 2:35

Соліст гурту ТІК Віктор Бронюк заявив, що став жертвою шахраїв. Про це він написав на своїй сторінці в Instagram. . За його словами, невідомі отримали доступ до його особистого Telegram-акаунту. Вони скористалися великою кількістю його прихильників і...

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...