Раптово помер суддя, який розглядав справи Насірова та Онищенка

Олександр Бобровник помер унаслідок серцевого нападу в кареті швидкої допомоги.

Олександр Бобровник. Фото: Громадське.

Суддя Солом'янського районного суду Києва Олександр Бобровник помер у 37 років. Цю інформацію "Громадському" підтвердили джерела у правоохоронних органах, передають Патріоти України.

Як додає «РБК-Україна», Бобровник помер унаслідок серцевого нападу в кареті швидкої допомоги. Олександра Бобровника 1980 року народження призначили на посаду судді Солом’янського райсуду Києва у червні 2007 року — тоді його обрали на п’ять років. У 2012 році постановою Верховної Ради Бобровник став обіймати цю посаду безстроково.

Бобровник розглядав справи відстороненого глави Держфіскальної служби Романа Насірова, якого рішенням суду арештували; колишнього народного депутата Миколи Мартиненка, якого Бобровник відпустив на поруки депутатів і міністрів; голови Держаудитслужби Лідії Гаврилової та депутата-утікача Олександра Онищенка, щодо якого Бобровник вирішив проводити розслідування заочно.

Також саме Бобровник ухвалював рішення про виселення мешканця Києва Олександра Кучерявенка з його квартири і передачу цього житла до рук чорних ріелторів.

У січні 2018 року Вища Рада правосуддя відкрила провадження стосовно судді Бобровника через оприлюднені відеозаписи, які зробили під час негласних слідчих дій. На відео вбачалося, що Бобровник вживав спиртні напої на робочому місті, безпідставно відкладав розгляд призначених справ, у непередбачений процесуальним законом спосіб вирішував питання, пов’язані зі здійсненням ним судочинства.

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...

Удар від Ердогана: Торгівля між Туреччиною та Росією застрягла на мертвій точці

четвер, 28 березень 2024, 15:42

Турецькі банки продовжують відхиляти платежі з Росії, через що експортери не можуть отримати оплати за вже експортовані Росії товари. І проблема уже сягає «мертвої точки і загрозливих масштабів». Про це пише турецька газета Dünya, передають Патріоти Ук...