Росія в шоці: США відправили перший за 40 років танкер з нафтою на експорт

Найближчим часом із порту Х'юстона вирушить ще один танкер із сирою нафтою.

Танкер з нафтою. Фото: sz.uz.ua.

Перший за 40 років танкер США з нафтою на експорт вийшов з порту Корпус-Крісті, з доків, що належать компанії NuStar Energy. Про це заявила представник компанії Мері Роуз Браун, передають Патріоти України з посиланням на Bloomberg.

Вона повідомила, що танкер везе нафту і газовий конденсат в один з італійських портів для швейцарської компанії Vitol Group. Найближчим часом із порту Х'юстона вирушить ще один танкер із сирою нафтою для цієї компанії. Видання також зазначає, що про відправку першого танкера з нафтою США за 40 років стало відомо тиждень тому.

Нагадаємо, 18 грудня Сенат США підтримав зняття заборони на експорт американської нафти, який діяв протягом 40 років. Раніше Палата представників США зняла заборону на експорт сирої нафти. Нижня палата Конгресу також прийняла фінансування державних інститутів до вересня 2016 року в обсязі 1,1 трлн дол.

В Україні військові зможуть самі розрахувати свої виплати: Міноборони запустило онлайн-калькулятор

субота, 4 травень 2024, 21:30

Міністерство оборони розробило онлайн-калькулятор, за допомогою якого військовослужбовці та їхні родичі зможуть розрахувати їхнє грошове забезпечення залежно від видів виплат. Про це повідомили в пресслужбі оборонного відомства, передають Патріоти Укр...

Частині українців стаж враховуватимуть по-новому: Які нюанси варто знати всім

субота, 4 травень 2024, 21:25

25 квітня у Верховній Раді ухвалили пенсійний законопроєкт № 9453, який містить як позитивні зміни, так і ті, що ускладнять життя багатьом і нинішнім, і майбутнім пенсіонерам. Про це говорить у новому відео на Youtube-каналі «На пенсії» експерт Сергій ...