Розрулили: Польща випустила фури з Росії, але на особливих умовах

Варшава влаштувала Москві до 15 квітня так званий перехідний період.

Варшава влаштувала Москві перехідний період. Ілюстрація:newsradio.com.ua

Росія і Польща домовилися продовжити до 15 квітня перехідний період, під час якого вантажоперевезення між країнами можуть здійснюватися за спеціальними дозволами. Про це повідомляє російське агентство РБК, інформують Патріоти України.

Заступник міністра інфраструктури і будівництва Польщі Єжи Шміт заявив, що на переговорах в Москві Росія і Польща домовилися продовжити до 15 квітня перехідний період, під час якого вантажоперевезення між двома країнами можуть здійснюватися за спеціальними дозволами.

"Вчора експерти Польщі та Росії в рамках чергового раунду переговорів говорили про перехідний період, обговорювали питання дозволів на цей період, він закінчується 15 квітня", - сказав Шміт.

До 15 лютого перевізники обох країн могли повернутися в країну реєстрації перевізника за старими дозволами. З 16 лютого з вівторка вантажне автосполучення повністю припинено.

У ще одній країні ЄС планують скоротити виплати українцям

четвер, 2 травень 2024, 16:47

В уряді Ірландії обговорюють подальше скорочення виплат українським біженцям. Із березня зменшену допомогу отримують новоприбулі втікачі від війни, передають Патріоти України. Останніми тижнями чиновники додатково розглядали рівень фінансової підтримки...

Вартість газу для побутових споживачів в Україні: Озвучено тарифи на наступні 12 місяців

четвер, 2 травень 2024, 9:59

Усі 12 постачальників, що наразі присутні на ринку, оприлюднили свої річні тарифи на газ для побутових споживачів. Йдеться про ціни на природній газ, що будуть діяти до квітня 2025 року, передають Патріоти України. Зазначається, що як і два попередні с...