Що ж це робиться? В Україні заблоковані активи відомого російського радіомовника

До російських радіостанцій "Наше радіо" та "Віра, надія, любов" санкції застосовані на три роки і передбачають блокування активів, призупинення виконання економічних і фінансових зобов'язань, обмеження або припинення надання телекомунікаційних послуг.

Ілюстрація:shop.nashe.ru

Під економічні санкції України потрапили російські радіостанції "Наше радіо" та "Віра, надія, любов". Про це свідчать дані Додатку юридичних осіб, до яких застосовуються обмежувальні заходи (санкції), у рішенні РНБО, опублікованому на сайті Глави держави, передають Патріоти України.

До обох радіостанцій санкції застосовані на три роки і передбачають блокування активів, призупинення виконання економічних і фінансових зобов'язань, обмеження або припинення надання телекомунікаційних послуг і використання телекомунікаційних мереж загального користування.

Як відомо, раніше президент України Петро Порошенко ввів в дію рішення РНБО від 28 квітня 2017 року "Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)".

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...

Удар від Ердогана: Торгівля між Туреччиною та Росією застрягла на мертвій точці

четвер, 28 березень 2024, 15:42

Турецькі банки продовжують відхиляти платежі з Росії, через що експортери не можуть отримати оплати за вже експортовані Росії товари. І проблема уже сягає «мертвої точки і загрозливих масштабів». Про це пише турецька газета Dünya, передають Патріоти Ук...