Скрепи зубожіють: Доходи "Газпрому" від експорту газу знизилися на 27,3%

За період з січня по листопад 2016 року доходи «Газпрому» від газового експорту склали всього 27,9 мільярдів доларів США.

Для "Газпрома" прийшли важкі часи. Фото: Хвиля.

Фінансовий аналітик Влад Пономар повідомляє, що доходи «Газпрому» від експорту газу за одинадцять місяців різко скоротилися - вони менше, ніж за попередній період, на 27,3%, передають Патріоти України.

Блогер повідомляє, що за період з січня по листопад 2016 року доходи «Газпрому» від газового експорту склали всього 27,9 мільярдів доларів США - таку статистику опублікувала на своєму сайті Федеральна митна служба Російської Федерації. Цей показник більше ніж на 27% менше, ніж доходи газодобувного державного підприємства РФ, отримані за аналогічний період 2015 року.

Пономар повідомляє, що міністр фінансів РФ Олексій Кудрін сьогодні заявив, що вартість нафти в 2017 році не перевищить 60 доларів за барель - на більше розраховувати не варто. Як повідомлялося раніше, стало відомо, що Ірак, Іран і Лівія почали нарощувати обсяги видобутку та продажу нафти. Їх діяльність може зірвати плани ОПЕК і Росії зі створення умов для підвищення ціни на нафту - в листопаді вони заявили, що знизять обсяги видобутку нафти, що відразу спровокувало стрибок її ціни. Якщо Іран продовжить продавати нафту в таких же обсягах, вартість одного бареля чорного золота буде набагато нижче, ніж 60 доларів США.

Доходи суттєво зросли: Які зарплати отримували українські нардепи у 2023-му

середа, 8 травень 2024, 22:16

За другий рік повномасштабної війни Російської Федерації проти України зарплати більшості народних депутатів значно збільшилися. Середня зарплата нардепів у 2023 році зросла майже на 36% і становила приблизно 638 тисяч гривень. За інформацією YouContro...

Попит падає: Європейці відмовляються від споживання м'яса - дані дослідження

середа, 8 травень 2024, 18:54

Споживання м'яса поступово, але вірно падає у Європі. У 2023 році в країнах ЄС на душу населення припало в середньому 64,2 кг м'яса. Але між окремими державами-членами ЄС є великі відмінності. Про це пише ISN з посиланням на дані Agrarmarkt Information...