Сльози скреп: У день стокгольмської поразки "Газпром" втратив 1 мільярд доларів

Акції ПАТ "Газпром" за один день подешевшали приблизно на 2%.

"Газпром" втратив кругленьку суму. Фото: Сегодня.

Акції ключової компанії путінського режиму впали в ціні на 2%. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на Московську біржу.

Акції ПАТ "Газпром" за один день подешевшали приблизно на 2%, з 122 до 119,5 рублів за акцію. Загальна втрата капіталізації російської компанії за день становить близько 1 мільярда доларів.

Сьогодні Стокгольмський трибунал виніс своє окреме рішення з позову "Газпрому" до "Нафтогазу", відхиливши його і скасувавши запроваджену ще при прем'єрах Путіну і Тимошенко формулі "бери або плати". Соцмережі вже висміяли поразку путінського режиму.

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...

Удар від Ердогана: Торгівля між Туреччиною та Росією застрягла на мертвій точці

четвер, 28 березень 2024, 15:42

Турецькі банки продовжують відхиляти платежі з Росії, через що експортери не можуть отримати оплати за вже експортовані Росії товари. І проблема уже сягає «мертвої точки і загрозливих масштабів». Про це пише турецька газета Dünya, передають Патріоти Ук...