Справа ПриватБанку: Високий Суд Англії видав наказ про всесвітній арешт активів Ігоря Коломойського і Геннадія Боголюбова

Такий превентивний захід не обіцяє нічого гарного дніпровським олігархам. Якщо арбітражний суд задовольнить всі клопотання фінустанови, то двоє друзів залишаться майже жебраками.

Коломойський і Боголюбов: тільки слабаки повертають борги - щось пішло не так

У повідомленні говориться, що "ПриватБанк" почав судовий розгляд у Високому суді Лондона проти своїх колишніх власників і керівників - Ігоря Коломойського і Геннадія Боголюбова. Про це повідомляє прес-служба Приватбанку, зазначають Патріоти України.

"19 грудня 2017 року Високий Суд Англії видав наказ про всесвітній арешт активів Ігоря Коломойського і Геннадія Боголюбова, а також шести компаній, які, ймовірно, їм належать або знаходяться під їх контролем", - йдеться в повідомленні.

"Наказ про арешт активів був виданий на підставі детальних доказів, наданих суду, з яких випливає, що панове Коломойський і Боголюбов шляхом проведення ряду незаконних операцій вивели з банку майже 2 млрд. Дол. США, в результаті чого, кошти переводилися компаніям, які їм таємно належали або перебували під їх контролем ", - повідомляє прес-служба.

Також наголошується, що за допомогою цього судового розгляду "ПриватБанк" збирається повернути понад 2,5 млрд дол США, з урахуванням відсотків.

"ПриватБанк впевнений в тому, що англійський суд розгляне позов справедливо і об'єктивно, а також, що він зможе добитися успіху і поверне кошти, які були незаконно з нього виведені", - відзначають в банку.

Яким буде курс долара в Україні найближчим часом: Фінансовий експерт озвучив прогноз

субота, 27 квітень 2024, 6:58

Найближчим часом в Україні курс долара не зростатиме, зокрема до 50 грн і вище. Проте Нацбанк України намагатиметься повільно привести гривню до 40-41 грн за долар, що наразі обумовлено економічними чинниками. А нинішні курсові коливання насправді не п...

На готівкові платежі введено ліміт: Стало відомо, яку суму дозволяють витрачати в ЄС

субота, 27 квітень 2024, 6:45

В ЄС посилюють боротьбу з відмиванням грошей та фінансуванням тероризму. Так, узгоджений у Європарламенті пакет законів передбачає, зокрема, загальноєвропейський ліміт 10 тис. євро на готівкові платежі. Інакше кажучи, у країнах ЄС обмежили готівкові пл...