Справи верховні: Ціни на газ в Україні переглянуть ще раз

Ех, раз, ще раз! .. Не хочеться вживати специфічної лексики, але, панове, хто він, цей "смотрящий" в блакитну далечінь?

Газ стає недозволеною розкішшю. Фото: vk.com

Перший віце-прем'єр-міністр - міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів під час засідання Погоджувальної ради повідомив, що в середу, 11 травня, Кабінет міністрів знову перегляне тарифи на газ, точніше, розгляне питання про встановлення ціни на газ для населення без прив'язки до курсу долара, пишуть Патріоти України з посиланням на сайт Нескучные новости.

"У середу ми будемо слухати це питання для того, щоб українці споживали відповідно газ не по курсу долара, а за такою ціною, яка буде у нас в Україні", - сказав Кубів. Крім того, він додав, що уряд планує збільшити видобуток українського газу до 33 і більше мільярдів кубічних метрів через впровадження новітніх технологій.

Нагадаємо, згідно з прийнятим 27 квітня рішенням Кабінету міністрів України починаючи з 1 травня 2016 року в країні почала діяти єдина ціна на газ для населення і промисловості - 6879 гривень. Уряд також скасував соціальну норму газу - 1200 кубічних метрів в опалювальний період, які до цього коштували 3600 гривень.

Війна не завада? В Україні побільшало офіційних мільйонерів

середа, 1 травень 2024, 18:30

В Україні завершилася кампанія декларування доходів громадян за 2023 рік – згідно з її результатами, кількість офіційних мільйонерів збільшилась на 1,2 тис. і становить 10,7 тис. осіб. Про це у себе в Telegram повідомив голова парламентського комітету ...

Виплати українським біженцям у Польщі можуть скасувати: Чого очікувати далі

середа, 1 травень 2024, 16:30

Уряд Польщі ухвалив проєкт змін до закону про допомогу українським біженцям, зокрема прив’язування соціальних виплат до навчання українських дітей у польських школах. Цей законопроєкт також передбачає законність перебування громадян України, яким присв...