Стало відомо, що буде з "мінімалкою" в Україні

Мінімальну зарплату обіцяють поступово піднімати, про це - детальніше.

Ілюстрація: fakty.ictv.ua

Уряд України планує поступово підвищувати мінімальну зарплату в країні. Про це на своїй сторінці в Facebook написав перший віце-прем'єр-міністр - міністр економічного розвитку Степан Кубів, повідомляють Патріоти України.

"З 1 січня 2018 року очікуваний розмір мінімалки становитиме 3723 грн, в 2019-му ця сума планується на рівні 4173 грн, а в 2020 році - 4425 грн", - розповів Кубів.

Він зазначив, що підтримує введення штрафних санкцій для роботодавців, які приховують зайнятість своїх працівників.

"Це рішення покликане забезпечити гідною пенсією кожного працівника і дати можливість працюючій людині спокійно дивитися в майбутнє", - заявив міністр.

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...

Удар від Ердогана: Торгівля між Туреччиною та Росією застрягла на мертвій точці

четвер, 28 березень 2024, 15:42

Турецькі банки продовжують відхиляти платежі з Росії, через що експортери не можуть отримати оплати за вже експортовані Росії товари. І проблема уже сягає «мертвої точки і загрозливих масштабів». Про це пише турецька газета Dünya, передають Патріоти Ук...