"Свиня" до свята: Експерти розповіли, що буде з курсом долара на Новий рік

На думку аналітиків, курс долара буде рости, але потім може знизитися за сприятливої ситуації на валютному ринку.

Ілюстрація: 20minut.uа

Під кінець 2017-го року курс долара до гривні знову зросте. Про це заявив президент Українського аналітичного центру Олександр Охрименко, повідомляють Патріоти України.

"Долар виросте до кінця року більш ніж до 27 грн. Нинішній тимчасовий сплеск курсу викликаний виходом на ринок крупного покупця - "Нафтогазу", якому потрібна валюта для закупівлі газу до опалювального сезону. І як тільки "Нафтогаз" припинить закупівлю валюти, курс знову піде вниз", - зазначив він.

Іншу думку висловив старший аналітик Forex club в Україні Андрій Шевчишин. За його словами, українцям варто готуватися до різкого стрибка курсу валюти.

"До кінця грудня долар поступово подорожчає і буде перебувати в коридорі 27,5-28,5 грн. Невеликі коливання очікувані, тому що вони залежать від припливу і відпливу валюти на міжбанку. При цьому можливе зміцнення гривні носить короткочасний характер", - підкреслив експерт.

Нагадаємо, найбільший банк Росії радить терміново скидати рублі.

Готують варіанти: стало відомо, що Міненерго та НКРЕКП готують підвищення тарифу на електроенергію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:30

Незважаючи на численні заяви про відсутність у Кабміну планів підвищувати ціну на електроенергію, Міністерство енергетики спільно з Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, планують підвищити та...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...