"Технічна місія залишилася задоволена": У Раді пояснили, коли Україна отримає наступний транш МВФ

На думку одного з представників БПП у парламенті, очікувати виділення допомоги від Фонду слід наприкінці весни.

Ілюстрація:Дзеркало тижняВ Україні провела роботу технічна місія Міжнародного валютного фонду, яка залишилася задоволена результатами, тому Київ може очікувати черговий транш до кінця весни. Про це в коментарі Обозревателю розповів член комітету Верховної Ради України з питань фінансів і банківської діяльності, народний депутат від БПП Михайло Довбенко, інформують Патріоти України.

"Минулого тижня була технічна місія, ми звірили наші погляди на речі, які в Україні реформуються. Я теж розмовляв з представниками цієї місії. Їх цікавили законодавчі ініціативи щодо реформування фінансово-банківського сектора. Як у нас проходить обговорення і прийняття рішення по керівництву Нацбанку. Досить конструктивна була розмова, конкретна, як на мене, обидві сторони залишилися задоволені", - говорить нардеп.

За його словами, перед виділенням чергового траншу в Україну приїде оціночна місія, яка окремо звірить, що зроблено по меморандуму, які пункти прийняті, а які ні.

На питання, коли ж можна очікувати наступний транш, Довбенко відповів: "Я думаю, що до кінця весни".

Вирішили зекономити? Експерт пояснив, що не так з січневим перерахунком пенсій в Україні

вівторок, 23 квітень 2024, 11:30

Незалежний консультант Сергій Коробкін, який роз'яснює положення пенсійного законодавства, розповів, чому з початку року прожитковий мінімум і мінімальна зарплата збільшилися, а індексацію пенсій проводять лише у березні, передають Патріоти України. Я...

А ви це знали? Українцям розповіли, як довго потрібно зберігати паперові платіжки за електрику

вівторок, 23 квітень 2024, 11:22

Не виключено, що невдовзі українцям платіжки за комунальні послуги будуть надходити лише в електронному варіанті, передають Патріоти України. Те, що паперові документи потрібно зберігати протягом трьох років, у компанії YASNO назвали «міфом», відзначи...