Цілком добровільно: В Україні ліквідували відомий банк

Фінустанова прийняла рішення про добровільне припинення банківської діяльності без ліквідації юридичної особи.

"Кредит Оптима Банк" більше не працює. Фото: 24 канал.

Національний банк України відкликав банківську та генеральну ліцензії на здійснення валютних операцій у ПАТ "Кредит Оптима Банк". Про це повідомляють на сайті НБУ, передають Патріоти України.

Зокрема, відповідна фінустанова прийняла рішення про добровільне припинення банківської діяльності без ліквідації юридичної особи. Таким чином, "Кредит Оптима Банк" став четвертим банком, який прийняв таке рішення. Раніше за аналогічною процедурою НБУ вже відкликав ліцензії у ПАТ "КБ "Фінансовий партнер", ВАТ "Апекс-Банк" і ВАТ "Промислово-фінансовий банк".

Представники регулятора зазначають, що причиною для відкликання банківської та генеральної валютної ліцензій є узгодження банками з НБУ плану припинення і повне виконання зобов'язань, пов'язаних із банківською діяльністю.


Готують варіанти: стало відомо, що Міненерго та НКРЕКП готують підвищення тарифу на електроенергію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:30

Незважаючи на численні заяви про відсутність у Кабміну планів підвищувати ціну на електроенергію, Міністерство енергетики спільно з Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, планують підвищити та...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...