Ціна на нафту побила рекорд 11-річного дна, - The New York Times

Низькі ціни на "чорне золото" гарантовано будуть триматися і у січні наступного року.

Ціни на нафту продовжують падати. Фото: rusreal-news.ru.

Ціни на нафту на світових ринках продовжують падіння і вже досягли рекордного мінімуму. Про це йдеться у статті "Ціна на нафту в Азії і Європі падає до 11-річного мінімуму" для The New York Times, передають Патріоти України.

На думку аналітиків, мало що зможе стримати зниження цін у найближчому майбутньому. Ціни впали приблизно на 15% в грудні, після того, як країни ОПЕК на зустрічі не змогли узгодити заходи щодо скорочення рекордного виробництва.

Зимовий попит на мазут знижує і незвично тепла погода в США і Європі. "Ймовірно, ціни будуть на низькому рівні, щонайменше, весь січень", - вважає Річард Маллінсон, аналітик лондонської дослідницької фірми Energy Aspects.

Зростання цін в Україні прискориться: Нацбанк оновив прогноз з інфляції

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:45

Темпи зростання споживчих цін в Україні впали до 3,2% р/р у березні, що суттєво нижче прогнозу НБУ. Інфляція прискориться вже найближчим часом, передають Патріоти України з посиланням на "Інфляційний звіт" Національного банку України (квітень 2024 року...

Частині українців можуть списати борги за газ: Ось що потрібно зробити

п’ятниця, 3 травень 2024, 11:28

У наші нелегкі воєнні часи нерідко виникають ситуації, коли люди виїжджають за кордон чи в іншу область. Або ж залишаються вдома, але мають іншу нерухомість, яка стоять пусткою, передають Патріоти України. Виявляється в подібних випадках українці мож...