Ціни на нафту наблизилися до "психологічної позначки"

Поки що вартість чорного золота продовжує коливатися на ринку.

Видобуток нафти. Фото: відкриті джерела

Після зустрічі ОПЕК у Відні ціни на "чорне золото" спрямувалися вгору, і за останні п'ять днів зростання досягло 15 відсотків, повідомляють Патріоти України з посиланням на росЗМІ. Однак, незважаючи на досягнуті домовленості між країнами, які є лідерами по видобутку нафти, вартість чорного золота продовжує коливатися на ринку.

Увечері в п'ятницю на торгах нафта незначно подешевшала, і сьогодні вранці, в понеділок, торги також відкрилися з різкого коливання цін. Кілька годин тому "чорне золото" знову подешевшало, проте станом на 10 годин 35 хвилин за київським часом барель торгувався по 54,69 доларів. На цю хвилину зростання цін становить 0,4 відсотка за кілька годин, і, найімовірніше, вже сьогодні ввечері ціна на "чорне золото" подолає ще одну психологічну позначку в 55 доларів, і це стане абсолютним рекордом за кілька місяців.

Аналітики вважають, що в найближчі тижні вартість може піднятися до 60 доларів, проте більше за цю позначку ціна рости не буде. На думку експертів, подальша ситуація на ринку буде формуватися на основі даних, отриманих з ОПЕК - все залежатиме від терміну дії договору з заморожування видобутку.

Українцям у травні перерахували пенсії - для отримання надбавки потрібно виконати дві умови

понеділок, 6 травень 2024, 16:24

В Україні з 1 травня 2024 року змінилися розміри пенсій для тих, хто виконав дві умови: досяг певного віку та отримував не більше 10 340 грн. Такі пенсіонери тепер можуть отримувати прибавки в розмірі від 300 до 570 грн на місяць, передають Патріоти Ук...

Завищені платіжки за світло: Українцям пояснили, чому в квитанціях можуть з’являтися "фантастичні" показники

понеділок, 6 травень 2024, 14:44

Українці часто дивуються цифрам, які з'являються в платіжках за електрику: начебто користувалися електроприладами як завжди, а платити вимагають набагато більше. Енергетики зазвичай все пояснюють неуважністю споживачів, які приймають "пропоновану плату...