У Гонтарєвої це назвали внутрішньою трансформацією: В НБУ очікується скорочення персоналу

Черговий етап трансформації триватиме 2,5 роки і призведе до зменшення штату регулятора вдвічі порівняно з поточним рівнем.

Ілюстрація:www.5.ua

Нацбанк оголосив про черговий етап внутрішньої трансформації, який передбачає, серед іншого, скорочення персоналу центрального банку вдвічі. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на сайт НБУ.

Національний банк України продовжує процес внутрішньої трансформації в сучасний і незалежний центральний банк, інтегрований у європейське співтовариство центробанків.

Відзначається, що трансформація НБУ має на меті підвищення ефективності за рахунок реінжинірингу процесів, впровадження сучасних моделей управління та ІТ-рішень на підтримку діяльності регулятора. Зміни будуть супроводжуватися поступовим скороченням штатної чисельності персоналу.

"Черговий етап трансформації триватиме 2,5 року і призведе до зменшення штату регулятора вдвічі порівняно з поточним рівнем", - сказано в повідомленні.

Частині українців можуть списати борги за газ: Ось що потрібно зробити

п’ятниця, 3 травень 2024, 11:28

У наші нелегкі воєнні часи нерідко виникають ситуації, коли люди виїжджають за кордон чи в іншу область. Або ж залишаються вдома, але мають іншу нерухомість, яка стоять пусткою, передають Патріоти України. Виявляється в подібних випадках українці мож...

Оце так: G7 більше не розглядає конфіскацію заморожених активів Росії, - FT

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:57

Повної конфіскації заморожених російських активів більше немає в порядку денному обговорень країн "Великої сімки". Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. Як пише видання, замість повної конфіскації активів G7 шукає менш радикальні, а...