У Києві китайці хочуть побудувати "під ключ" три великих об'єкти

Вони планують розбудувати столичну транспортну інфраструктуру на 1,5 мільярдів доларів.

Дороги в Києві. Фото: Autoua.net

Китайська компанія China Road and Bridge Corporation (CRBC) має намір побудувати "під ключ" Велику кільцеву дорогу, магістраль "Нивки – Бровари" та розв’язку біля станції метро "Шулявська" в Києві. Про це заявив заступник голови КМДА Ілля Сагайдак, повідомляють Патріоти України з посиланням на сайт міської влади.

"Компанія з Китаю одразу після підписання меморандуму приступила до роботи, і ми вже побачили перші результати. Загалом, вони планують розбудувати столичну транспортну інфраструктуру на 1,5 мільярдів доларів", – зазначив Сагайдак.

Відзначається, що CRBC за власні кошти розробить техніко-економічне обґрунтування кожного проекту та пропонує реалізувати їх в найкоротші терміни, залучивши вигідне фінансування з Китаю. За словами Сагайдака, інженери, проектанти та багатьох інших фахівців прибудуть до Києва уже в середині лютого.

Як відомо, загальна протяжність магістралі "Нивки – Бровари" складе 36,8 км. Її маршрут прокладуть через: Нивки – Галагани – Відрадний – Пост-Волинський – Чоколівку – Совки – Монтажник – Деміївку – Чорну Гору – Ботанічний сад – Теличку – Дарницьке шосе – вулицю Привокзальну – вулицю Бориспільську – вулицю Зрошувальну – Броварську кільцеву дорогу.

А як же "Вєлічіє"? - За рівнем життя Росія вже через три роки впаде нижче не лише Казахстану але і Туркменістану – МВФ

п’ятниця, 3 травень 2024, 6:15

Російські заробітчани в середньоазійських республіках - перспектива кошмар котрої скрепоносці уявити поки не можуть. Найближчими роками Росія продовжить втрачати позиції в рейтингу країн світу за рівнем життя, прогнозує Міжнародний валютний фонд. Як пи...

У ще одній країні ЄС планують скоротити виплати українцям

четвер, 2 травень 2024, 16:47

В уряді Ірландії обговорюють подальше скорочення виплат українським біженцям. Із березня зменшену допомогу отримують новоприбулі втікачі від війни, передають Патріоти України. Останніми тижнями чиновники додатково розглядали рівень фінансової підтримки...