У Німеччині пояснили, як США можуть зробити "Північний потік-2" збитковим

У випадку введення Вашингтоном санкцій участь західних партнерів російського "Газпрому" - покупців газу і тих компаній​, які фінансують трубопровід, "виявиться вкрай ризикованою".

Ілюстрація:УкрінформРосійський газопровід "Північний потік-2" може стати збитковим в разі введення проти нього санкцій США. Про це в інтерв'ю заявив директор Східного комітету німецької економіки Міхаель Хармс, зазначають Патріоти України.

Дані обмежувальні заходи можуть бути введені відносно проекту в рамках прийнятого в 2017 році закону "Про протидію противникам Америки за допомогою санкцій" (CAATSA).

За словами глави комітету, в разі введення санкцій участь західних партнерів російського "Газпрому" - покупців газу і тих компаній, які фінансують трубопровід, "виявиться вкрай ризикованою".

"У такому випадку буде втрачено економічний сенс цього проекту", - зазначив він.

Джерело: Deutsche Welle

Вирішили зекономити? Експерт пояснив, що не так з січневим перерахунком пенсій в Україні

вівторок, 23 квітень 2024, 11:30

Незалежний консультант Сергій Коробкін, який роз'яснює положення пенсійного законодавства, розповів, чому з початку року прожитковий мінімум і мінімальна зарплата збільшилися, а індексацію пенсій проводять лише у березні, передають Патріоти України. Я...

А ви це знали? Українцям розповіли, як довго потрібно зберігати паперові платіжки за електрику

вівторок, 23 квітень 2024, 11:22

Не виключено, що невдовзі українцям платіжки за комунальні послуги будуть надходити лише в електронному варіанті, передають Патріоти України. Те, що паперові документи потрібно зберігати протягом трьох років, у компанії YASNO назвали «міфом», відзначи...