Україна отримає від ЄС та США сотні мільйонів на впровадження системи енергоефективності - Порошенко

За останні три роки в Україні вже вдалося скоротити енергоспоживання на 30%, наголосив президент.

Ілюстрація:http://biz.nv.uaЄС і США нададуть Україні сотні мільйонів євро і доларів для впровадження системи енергоефективності. Про це заявив журналістам президент України Петро Порошенко під час відвідування Трипільської ТЕС на Київщині, повідомляють Патріоти України з посиланням на Укрінформ.

"Нам є куди рухатися далі. Тому що нас ще чекає закон про Фонд енергоефективності, який зараз розробляється і буде розглянуто. І сьогодні під час моїх переговорів з керівниками Євросоюзу сотні мільйонів євро, і сотні мільйонів доларів з боку США, будуть надані нам для впровадження системи енергоефективності", - сказав президент.

Порошенко додав, що завдяки вжитим заходам за час його президентства сьогодні вдалося скоротити енергоспоживання в Україні на 30%. "Ми вже сьогодні скоротили на 30% енергоспоживання. І будемо продовжувати робити це далі", - сказав глава держави.

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...