В ЄС показали, як Росія знищує Крим, інфографіка

Анексований півострів виявився закритий для інвестицій та міжнародного туризму.

Ілюстрація:pavlonews.info

Після російської анексії в 2014 році Крим виявився закритий для інвестицій і міжнародного туризму. Відповідну інфографіку 21 березня представила оперативна робоча група EU East StratCom Task Force, передають Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

Експерти наочно показали, як Європейський союз відреагував на грубе порушення норм міжнародного права. Політика невизнання дій РФ і санкції привели до того, що під забороною в Криму опинився: імпорт з ЄС; європейські інвестиції.

Жителям півострова стали недоступні товари і технології для транспортного, телекомунікаційного та енергетичного секторів. Також під забороною опинилися технології і товари для розвідки нафти, газу і природних ресурсів.

Крім цього в інфографіці йдеться, що туристичні послуги Євросоюзу також стали недоступними для Криму, який до окупації позиціонувався як один з курортів Європи.

На найбільшому оборонному заводі Великої Британії стався вибух

середа, 17 квітень 2024, 21:46

На заводі найбільшої британської оборонної компанії BAE Systems на півдні Вельсу вранці 17 квітня стався вибух. Про це повідомляє BBC, передають Патріоти України. Як заявили у компанії, на заводі негайно активували «протоколи безпеки», на місце прибули...

Відключенням бути? Споживання електроенергії стрімко зростає: "Укренерго" звернулося із важливою заявою

середа, 17 квітень 2024, 17:54

Через похолодання та хмарну погоду споживання елетроенергії стрімко зростає - на 6,5% більше аналогічного показника 15 квітня. Про це повідомляє пресслужба "Укренерго", передають Патріоти України. "Через похолодання та хмарну погоду споживання стрімко ...