У Києві замінять всі конструкції зупинок громадського транспорту

Замість старих зупинок створять скляні зупинкові комплекси з тривожними кнопками, табло та вогнегасниками.

У Києві обіцяли замінити усі зупинки. Ілюстрація: соцмережі.

У Києві протягом двох років плануються замінити всі зупинки громадського транспорту. Про це повідомляють Патріоти України, посилаючись на депутата Київради Дмитра Білоцерківця.

Зазначається, що замість старих зупинок створять скляні зупинкові комплекси з тривожними кнопками, табло та вогнегасниками. Найближчі два роки планують встановити близько 900 нових зупинок.
Будуть це робити за гроші інвестора, який повинен підтримувати зупинки в належному стані і ремонтувати їх за свій рахунок.
- Було проведено конкурс і визначено переможця, який облаштує близько 500 комплексів. Також буде проведено ще один конкурс - на установку близько 300 таких об'єктів, - розповів Дмитро Білоцерківець.
До кінця року в Києві повинні з'явитися 30 скляних зупинок. Вони будуть складатися з укриття і лавки, без торгового кіоску. Такі павільйони обійдуться місту майже 6000 000 гривень. У кожній конструкції облаштують "кишеню" для схем маршруту транспорту і освітлення.


Джерело: Сегодня

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...

В Україні змінять правила торгівлі алкоголем, цигарками та пальним: Чого чекати

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:50

В Україні запровадять нові правила виробництва та обігу підакцизної продукції. Йдеться про алкоголь, тютюнову продукцію та пальне. Норми ліцензування торгівлі та виробництва таких товарів буде прописано в абсолютно новій редакції старого закону, який д...