В пошуках дна: "Газпром" отримав збитки, яких не знав 19 років

Проект "Північний потік-2", будівництво якого збирається почати Газпром, також може виявитися збитковим.

У "Газпрома" великі проблеми. Фото: РБК.

Газпром за підсумками трьох кварталів 2017 року отримав 9,2 млрд руб. ($ 157,77 млн) чистого збитку за російськими стандартами. Про це повідомляє Інтерфакс, грунтуючись на даних Газпрому, передають Патріоти України.

У компанії, згідно із підрахунками, збитку не було, починаючи з 1998 р. Офіційна публікація квартальної бухгалтерської звітності Газпрому очікується через два тижні. Тоді компанія і прокоментує причини збитків.

За три квартали 2016 р Газпром отримав 75,418 млрд руб ($ 1,293 млрд) чистого прибутку. Раніше повідомлялося, що проект "Північний потік-2", будівництво якого збирається почати Газпром, може виявитися збитковим.

Шалено злетить? МВФ дав прогноз курсу долара до гривні до 2029 року

четвер, 18 квітень 2024, 9:48

Міжнародний валютний фонд прогнозує незначну девальвацію у 2024 році. Потім курс долара до гривні поступово зростатиме, передають Патріоти України з посиланням на World Economic Outlook (квітень 2024 року). Згідно з розрахунками МВФ, середньорічний кур...

Оце так! Популярна спеція за вартістю наздогнала золото

четвер, 18 квітень 2024, 8:50

Одна з найпопулярніших у світі спецій - шафран - подорожчала до золотого рівня. Ці прянощі цінуються за складність виробництва. До того, ж як пише турецьке видання Haber Turk, вона здебільшого росте у країнах, де в останні десятиліття спотерігаються ко...