Він повертається: "Золотий хлопчик" урядів Тимошенко та Януковича збирається купити у росіян український "Промінвестбанк"

Купівлею дочірнього підрозділу російського "Внєшекономбанку" зацікавився Валерій Хорошковський.

Валерій Хорошковський. Фото:iPress.uaКолишній віце-прем'єр Валерій Хорошковський і глава федерації боксу Київської області Сергій Тронь цікавляться купівлею "Промінвестбанку" - дочірнього підрозділу російського "Внєшекономбанку". Про це пише Коммерсант, передають Патріоти України.

Ще цього тижня глава банку Сергій Горьков стверджував, що на "Промінвестбанк" знайшлися два-три покупці, у тому числі угорська групи OTP, у якої вже є свій дочірній банк в Україні. В OTP повідомили, що зараз дійсно займаються купівлею української фінустанови, але це не "Промінвестбанк".

Тепер Горьков заявляє, що OTP довго приймає рішення, тому число зацікавлених осіб можна позначити швидше як "два плюс". Джерела видання говорять, що це Хорошковський і Тронь.

Як відомо, 16 березня президент Петро Порошенко ввів в дію рішення Ради національної безпеки і оборони України про санкції щодо низки російських банків.

Російський банк ВТБ у результаті введених з боку України санкцій може втратити кілька сотень мільйонів доларів.

16 березня Путін у закритому режимі провів зустріч з членами правління Російського союзу промисловців і підприємців, на якій обговорювались санкції проти російських банків в Україні.

17 березня Путін також обговорив з Радою безпеки РФ санкції України проти російських державних банків.

20 березня повідомлялось, що "Внєшекономбанк" може продати свою українську "дочку" "Промінвестбанк" протягом тижня.

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...

Удар від Ердогана: Торгівля між Туреччиною та Росією застрягла на мертвій точці

четвер, 28 березень 2024, 15:42

Турецькі банки продовжують відхиляти платежі з Росії, через що експортери не можуть отримати оплати за вже експортовані Росії товари. І проблема уже сягає «мертвої точки і загрозливих масштабів». Про це пише турецька газета Dünya, передають Патріоти Ук...