Вони діють: Фінансові інституції Росії відчули санкції - Кудрін

За розрахунками колишнього міністра фінансів РФ, санкції сповільнюватимуть зростання економіки Росії на 0,5% у рік.

Олексій Кудрін. Фото:https://ua.krymr.com

Екс-міністр фінансів, голова Центру стратегічних розробок Олексій Кудрін заявив, що санкції впливають на економічну ситуацію в Росії. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на Газета.ru.

"Ми відчуваємо вплив санкцій. Все це нервує ринок і наших західних партнерів", - сказав Кудрін. Він підкреслив, що в цих обставинах у Росії не створюються нові проекти.

Раніше Кудрін повідомив, що санкції сповільнюватимуть зростання економіки Росії на 0,5% у рік.

Як відомо, в 2014 році Євросоюз, США, та інші країни ввели санкції щодо РФ у зв'язку з окупацією Криму та агресією на сході України, які неодноразово розширювалися і продовжувалися. Були припинені переговори про безвізовий режим і про нову базову угоду щодо співпраці, введена заборона на в'їзд до країн ЄС для посадових осіб із РФ і заморожені їхні активи, введені обмежувальні заходи торгового, фінансового та військового характеру. Секторальні санкції діють щодо 20 російських фінансових, нафтовидобувних і оборонних структур.

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...

Удар від Ердогана: Торгівля між Туреччиною та Росією застрягла на мертвій точці

четвер, 28 березень 2024, 15:42

Турецькі банки продовжують відхиляти платежі з Росії, через що експортери не можуть отримати оплати за вже експортовані Росії товари. І проблема уже сягає «мертвої точки і загрозливих масштабів». Про це пише турецька газета Dünya, передають Патріоти Ук...