Вперше за два роки: Як санкції позначилися на курсі рубля

Попри заяви російської влади про "користь санкцій", курс рубля, здається, вказує на дещо протилежне.

Рубль падає... Ілюстрація: РБК.

Сьогодні, 10 квітня після відкриття торгів на Московській біржі курс російського рубля продовжив знижуватися, передають Патріоти України.

Євро подолав позначку в 76 рублів вперше з травня 2016 року - він торгувався по 76,35 рубля, на 1,65 рубля більше за рівень закриття попередньої сесії. За долар давали 61,98 рубля (+1,32 рубля). Раніше долар торгувався вище позначки 61 рубль на початку січня 2017 року.
Нагадаємо, Міністерство фінансів США 6 квітня оголосило про новий раунд санкцій проти російських громадян, чиновників, компаній і державних фірм. Сполучені Штати Америки оголосили про заморожування всіх активів фігурантів "кремлівського списку".

Тігіпко став власником вагонобудівного заводу в Австрії

четвер, 25 квітень 2024, 21:15

Кіпрська компанія TAS Overseas Investments Limited Сергія Тігіпка стала мажоритарним власником австрійського вагонобудівного заводу TransAnt GmbH. Про це свідчить виписка з офіційного торговельного реєстру Австрії, повідомляють Патріоти України з посил...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...