"Все пропало?": В оточенні Путіна почалася паніка через нові санкції США

Російські олігархи можуть втратити мільярди, тому тепер шукають можливостей для порятунку коштів.

Володимир Путін. Фото: 5.ua

У російських олігархів є всі підстави для занепокоєння з приводу санкцій США. Про це в коментарі "Обозревателю" повідомила російська опозиціонерка Ольга Курносова, повідомляють Патріоти України.

"Всі чекають лютого цього року, коли фінансова розвідка США розмістить список людей в який можуть потрапити чиновники з оточення президента Росії Володимира Путіна", - сказала вона.

На питання, чи всі 50 тисяч мільярдерів будуть відразу опубліковані, Ольга Курносова висловила сумнів.

"На мій погляд ця історія буде тривала. Санкції будуть використовувати проти окремих людей, як спосіб тиску", - заявила вона.

Опозиціонерка також додала, що завдяки таким заходам, з'явиться контреліта в Росії.

"Без протистояння очікувати змін в правлячому режимі РФ годі й говорити. Ті, хто підтримують злочини які здійснює Кремль проти України повинні нести за це відповідальність", - додала Курносова.

Таємна "допомога"? Компанії з Індії та Китаю постачали росіянам отруйне м'ясо

середа, 24 квітень 2024, 17:59

У м'ясі буйволів з Індії, яке в Росії часто видають за яловичину і продають по всій країні, Россільгоспнагляд виявив бактерії групи кишкової палички, а в курячих грудках з Китаю, що поставляються на російський ринок, знайшли сальмонеллу. Про це пише ...

Втрати все відчутніші: Нафтопереробка в Росії впала до річного мінімуму - це результат атак дронів СБУ, - Bloomberg

середа, 24 квітень 2024, 8:50

Нафтопереробка на російських заводах у квітні 2024 року впала практично до річного мінімуму. НПЗ (нафтопереробні заводи) в РФ квітні видавали лише 5,23 млн продукції на добу, що є майже найнижчим рівнем з травня-2023. Ключовою причиною падіння стали ре...