Все залежить від МВФ: Найман спрогнозував курс гривні до кінця року

"Мій прогноз по курсу не змінюється. Чекаю 30 гривень за долар в кінці 2016 року", - Найман.

Без МВФ гривня не протримається до літа. Фото: Обозреватель.

Стабільність курсу гривні сьогодні залежить від кредиту МВФ і політичної ситуації в Украіне.Таку думку висловив фінансовий експерт, керуючий партнер Capital Times Ерік Найман, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"За великим рахунком, сьогодні курс вже стабілізувався. Але до довгострокової економічної стабільності нам ще далеко", - сказав Найман.

Експерт упевнений, що курс залежить від великих процесів. "Про реальної стабільності можна говорити в тому випадку, якщо Україна отримає кредит МВФ. Якщо кредиту не буде, нас чекає плавна девальвація. Другим важливим фактором стала політична нестабільність", - запевнив він.

Найман додав: "Традиційно влітку буде певне зміцнення гривні. Однак без кредиту МВФ дотягнути стабільність до літа не вийде". "Мій прогноз по курсу не змінюється. Чекаю 30 гривень за долар в кінці 2016 року", - резюмував Найман.

Вартість газу для побутових споживачів в Україні: Озвучено тарифи на наступні 12 місяців

четвер, 2 травень 2024, 9:59

Усі 12 постачальників, що наразі присутні на ринку, оприлюднили свої річні тарифи на газ для побутових споживачів. Йдеться про ціни на природній газ, що будуть діяти до квітня 2025 року, передають Патріоти України. Зазначається, що як і два попередні с...

Ситуація критична? Половина енергетичної системи України пошкоджена, - Кулеба

четвер, 2 травень 2024, 9:50

Половина енергетичної системи України пошкоджена, про це заявив очільник МЗС Кулеба в інтерв'ю американському виданню Foreign Policy, передають Патріоти України.