"И все-таки она падает": Експерти прогнозують чергове зниження ціни на нафту, - Bloomberg

Країни ОПЕК в квітні збільшили видобуток нафти до найбільшго рівня з 1989 року.​

Ціни на нафту знову падають. Фото: censor.net.ua.

Аналітики Commerzbank, BNP Paribas і UBS Group заявили, що зниження ціни на нафту продовжиться вже в найближчі тижні. Вартість бареля сягне 30 доларів. Новину повідомляють іноземні ЗМІ, передають Патріоти України.

«Ціни будуть падати назад до $30 за барель», - заявили екперти агентству Bloomberg. Вони вважають, що ріст вартості нафти на 70% у порівнянні з січневими цінами нагадує ситуацію, яка була на ринку в 2015 році. Тоді барель Brent досяг ціни 68 доларів за барель, а вже в травні така тенденція змінилася.

«Існують небезпечні паралелі з 2015 роком. Ринок уже перегрітий, а корекція запізнилася», - сказав агентству представник Commerzbank Эуген Вайнберг. Bloomberg стверджує, що рісту цін на нафту сприяє нестабільна обстановка в Нігерії, Іраку та Кувейті, де відбувся мітинг працівників нафтової сфери. За інформацією агентства, країни ОПЕК в квітні збільшили видобуток нафти до найбільшго рівня з 1989 року.

"ПриватБанк" блокує картки: Названо причину, через яку обмежать рахунок будь-кого

субота, 4 травень 2024, 10:28

Клієнтка ПриватБанку поскаржилась на блокування свого рахунку в банку. За її словами, блокування відбувалось після того, як людина, яка робила їй переказ, поскаржилась на шахрайські дії, передають Патріоти України. Про це клієнтка банку написала в спе...

Найгірший результат в історії Росії: Путін знову збрехав росіянам - "Газпром" показав величезні збитки

субота, 4 травень 2024, 7:50

Російський газовий гігант "Газпром" показав чистий збиток у 629 млрд рублів (6,8 млрд доларів) за підсумками 2023 року. Це не лише перший збиток компанії з післядефолтного 1999 року, а й найгірший її результат в історії. За півроку до цього ватажок Кр...