З кишень простих українців: Стало відомо, скільки витратять грошей на утримання чиновників у 2018 році

Як стало відомо, з держбюджету на секретаріат Кабінету Міністрів витратять в два рази більше грошей, ніж у 2017 році.

Ілюстрація:iPress.ua

У бюджеті закладено суму в 1,76 млрд гривень, що на 49,8% більше ніж у 2017 році. Про це пише Politeka, передають Патріоти України.

Так, на 2018 рік безпосередньо на секретаріат передбачено 997,75 млрд грн, з них 808 млн грн – на обслуговування та організаційне, інформаційно-аналітичне та матеріально-технічне забезпечення діяльності уряду, 4,36 млн гривень – на фінансову підтримку газети "Урядовий кур’єр".

Ще 50,75 млн гривень передбачено на інформаційно-аналітичне та організаційне забезпечення оперативного реагування органів виконавчої влади; по 50 млн гривень – на забезпечення функціонування Фонду розвитку інновацій і на створення і функціонування офісу по залученню і підтримці інвестицій; 15 млн гривень – на підтримку розвитку лідерства в Україні.

Крім того, в рамках фінансування секретаріату передбачені кошти на Державне агентство з питань електронного урядування України – 151,54 млн грн; на Державну аудиторську службу України – 612,96 млн грн.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Удари по російських НПЗ мали ефект: Росстат зафіксував обвал виробництва бензину

четвер, 28 березень 2024, 10:30

Після серії ударів по російських нафтопереробних заводах, що паралізували роботу великих підприємств "Роснефти" і "Лукойлу", випуск автомобільного бензину в країні впав на 7,4%. Про це повідомляє The Moscow Times, передають Патріоти України. Згідно з д...