З кишень простих українців: Стало відомо, скільки витратять грошей на утримання чиновників у 2018 році

Як стало відомо, з держбюджету на секретаріат Кабінету Міністрів витратять в два рази більше грошей, ніж у 2017 році.

Ілюстрація:iPress.ua

У бюджеті закладено суму в 1,76 млрд гривень, що на 49,8% більше ніж у 2017 році. Про це пише Politeka, передають Патріоти України.

Так, на 2018 рік безпосередньо на секретаріат передбачено 997,75 млрд грн, з них 808 млн грн – на обслуговування та організаційне, інформаційно-аналітичне та матеріально-технічне забезпечення діяльності уряду, 4,36 млн гривень – на фінансову підтримку газети "Урядовий кур’єр".

Ще 50,75 млн гривень передбачено на інформаційно-аналітичне та організаційне забезпечення оперативного реагування органів виконавчої влади; по 50 млн гривень – на забезпечення функціонування Фонду розвитку інновацій і на створення і функціонування офісу по залученню і підтримці інвестицій; 15 млн гривень – на підтримку розвитку лідерства в Україні.

Крім того, в рамках фінансування секретаріату передбачені кошти на Державне агентство з питань електронного урядування України – 151,54 млн грн; на Державну аудиторську службу України – 612,96 млн грн.

Українці можуть "вибити" пенсію, яку їм не видали: Юрист порадив, як треба діяти

вівторок, 19 березень 2024, 8:46

Незважаючи на періодичні підвищення пенсій, їх сума не завжди встигає за ростом інфляції, тому для багатьох людей, які вийшли на заслужений відпочинок, кожна сотня-друга гривень має важливе значення, передають Патріоти України. Що вже говорити про ситу...

У перемогу України вірять, це видно по ринку землі: Як змінилася ситуація з вартістю і хто може купувати землю

вівторок, 19 березень 2024, 8:30

В Україні дорожчає земля. Навіть повномасштабна війна не змогла зупинити попит на ділянки сільськогосподарського призначення, передають Патріоти України. З 1 січня 2024-го правила продажу землі змінили. Ліміт на покупця збільшили зі 100 га до 10 тис. г...